Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/xn--birkerdfysioterapi-l4b.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Om klinikken - Birkerød Fysioterapi

Birkerød Fysioterapi & Osteopati er en klinik centralt beliggende i Birkerød. Vi tilbyder både fysioterapi med og uden henvisning fra egen læge samt osteopati.  Alle ansatte på klinikken er autoriseret sundhedspersonale. 

Klinikken har ligget på adressen i mange år, men blev i januar 2023 overtaget af Simon som er fysioterapeut og Jens som er osteopat. Der er kommet nye træningsfaciliteter som gør at vi kan træne alle typer træning lige fra genoptræning til sportsperfomance. Osteopati er nyt i klinikken, og skal supplementere fysioterapien, læs mere om osteopati HER

Vi har flere års erfaring med behandling og træning af alle slags lidelser og skader. 

Hvem er Birkerød Fysioterapi & Osteopati?

Simon Hemmingsen

Autoriseret Fysioterapeut

Jeg har stor erfaring med muskuloskeletale problematikker i hele bevægeapparatet. Jeg arbejder helhedsorienteret og vil gennem grundig undersøgelse og samtale finde årsagen til problemet og dermed lægge den rigtige behandlingsplan. Ved at bruge forskellige manuelle behandlingsteknikker til at justere kroppen kan du komme tilbage til din træning eller i gang med den nødvendige genoptræning af skade. Mit fokus er også at kombinere smertevidenskab og mine mange års erfaring som instruktør, træner og underviser til at hjælpe dig sikkert tilbage til dit ønsket funktions- eller træningsniveau. Efter 8 års klinik erfaring og sideløbende arbejde med elite sportsfolk i fodbold, dans og gymnastik har jeg rutine og gode kompetencer inden for skader i håndled, fødder, skuldre, knæ og forskellige sportsskader

Jens Langermann

Autoriseret Osteopat D.O. MSc. ost. M.R.O.DK samt autoriseret fysioterapeut 

Jeg har altid været interesseret i kroppen som helhed, og hvordan dens forskellige systemer fungerer i samspil og påvirker hinanden, såsom muskel og skelet, nerver, organer og kroppens metabolisme. Med min holistiske tilgang er jeg optaget af, hvad der kan forårsage eller være medvirkende til smerter og dysfunktioner, og hvilke ting der skal justeres for at få en velfungerende og sund krop. Min egen mangeårige udøvelse af ekstremsport samt interesse i kost har ligeledes ført mig mod ønsket om at forstå kroppens struktur og funktion, hvor særligt den manuelle behandlingsform har min interesse.

Som Osteopat har jeg en dybdegående viden om blandt andet anatomi, fysiologi, neurologi og biomekanik, som jeg bruger til at aflæse og forstå kroppens signaler, hvorefter jeg kan korrigere og optimere dens problemstillinger. Jeg har særligt fokus på årsagsforklaringen på mine patienters forskellige problemstillinger, da jeg på den måde har de bedste forudsætninger for at behandle den egentlige årsag til smerter eller dysfunktion.

Jeg lytter opmærksomt på mine patienters problemstillinger og sætter mig ind i hele deres sygehistorik – nogle gange kan en gammel skade, livsstil, sygdom eller indgreb være forklaringen på det nuværende problem. Med udgangspunkt i en grundig forundersøgelse lægger jeg en plan for patientens behandlingsforløb, som både kan bestå af korrigerende manuelle behandlingsteknikker, øvelser eller ændringer i livsstil (herunder kost, søvn og stressorer i hverdagen).

Helle Giessing Løvehammer

Autoriseret fysioterapeut

Fysioterapi for børn og unge

Jeg behandler børn med funktionsnedsættelse, børn med smerter i bevæge apparatet, børn med motorisk usikkerhed og børn med et nervesystem der er ude af balance af forskellige årsager. Det kan fx være børn med forstyrrelser i deres sanseintegration eller børn der ikke trives.

Børn skal lege, være glade og trives. Gennem fysisk aktivitet og leg kan vi få barnets nervesystem til at vokse sig stærkere og mere robust.

Missionen for mig som fysioterapeut er at skabe et trygt fundament for bevægelse for dit barn og rådgive jer som familie, så I på sigt kan stå på egne ben og implementere træningen i jeres hverdag.

Fysioterapi for voksne

Jeg arbejder helhedsorienteret og psykosomatisk– med fokus på det hele menneske.Jeg behandler voksne med muskuloskeletale problematikker. Behandling og genoptræning efter operation eller idrætsskade – særligt løb og fodbold. Jeg har stor erfaring indenfor geriatriske problemstillinger

Efteruddannelse: Sportsfysioterapi – ryg, Fysioflow, CPOP, GLA:D, Yoga før børn og evidensbaseret praksis.

Jeanne Lindberg

Fysioterapeut, Exam.MPT, Exam. SportsfysioterapeutCertificeret kliniker i Muskuloskeletal Fysioterapi (klinisk specialist i nakke- og ryg)

Stud. Diplom muskuloskeletal fysioterapi

Stud. Master i Smertevidenskab og tværfaglig smertebehandling, Aalborg universitet

I knap 10 år har hun været på klinik og har derfra erfaring med en bred vifte af patientgrupper lige fra neurologiske, kronikere, almene smerter i bevægeapparatet og elitesportsudøvere. De sidste år har været mere specialiserede indenfor smerter, nakke- og ryg og rygrelaterede problematikker som udstrålende smerter til arme/ben, hovedpine og svimmelhed, skulder samt mere idrætsspecifikke skader og genoptræning – I den forbindelse har Jeanne også erfaring med elitesportsudøvere i bla. Fodbold, svømning, ketchersport, triatlon mv.

Som fysioterapeut ser Jeanne på mennesket og kroppen som en helhed og tager udgangspunkt i din situation, forventninger og målsætning, hvorfor der tilstræbes en grundig undersøgelse og udredning af problematikken både biomekanisk og psykosocialt hvorefter der lægges en fælles plan for hvad der kan gøres både på kort og på lang sigt på egen hånd og vha. fysioterapeutisk behandling.

Jeanne har særlige kompetencer og interesser indenfor sportsskader, retur til sport/performance, genoptræning/ortopædkirurgi, skulder, smerter, ryg- og nakkeproblematikker herunder hovedpine, svimmelhed, hjernerystelse samt udstrålende smerter til arme/ben.

Videreuddannelse/kurser:

 • Muskuloskeletal fysioterapi (nakke- og ryg)
 • Sportsfysioterapi & genoptræning/fysisk træning & performance
 • Smerter (akutte såvel som kroniske)
 • MSK Ultralydsscanning
 • Manipulation
 • Skulderkirurgi og skulderkurser
 • Løbestilsanalyse
 • Hjernerystelse
 • NMES i relation til ortopædkiurgi og idræt (neuromuskulær elstimulation)
 • Div. Træningskurser (dynamisk stabilitet, styrke- og kredsløbstræning)
 • Kognitiv adfærdsterapi
 • MDT

Og er desuden uddannet personlig træner & kostvejleder med speciale i sportsernæring.