Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/xn--birkerdfysioterapi-l4b.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Genoptræning - Birkerød Fysioterapi

Genoptræning

Har du været udsat for et traume/uheld eller en operation og har brug for genoptræning?

Vi er i Birkerød Fysioterapi & Osteopati specialiserede i at tilrettelægge og udføre lige præcis det genoptræningsforløb som du har brug for.

Vi planægger genoptræningsforløbet ud fra viden omkring din krops helingstider, korrekt belastning i øvelser og passende progression i din træning så det hverken går for langsomt eller for stærkt.

Så om du skal tilbage til en specifik sportsgren eller bare dit almindelige liv står vi klar til at hjælpe dig.

Er din krop ikke klar til genoptræning?

Nogle gange oplever man at der ikke er nogen fremgang med sin genoptræning. Dette kan skyldes flere ting, såsom forkerte øvelser, for hurtig eller for langsom progression i træningen eller fordi kroppen simpelthen ikke er klar til at træne endnu.

Hvis du syntes dette lyder bekendt, så kunne en konsultation hos en osteopat måske være løsningen for dig.

Din krop heler bl.a. ved hjælp af dit vaskulære (blodet der løber i dine blodårer) system. Efter et traume eller en operation (som for kroppen også er et traume) prøver man helt naturligt at beskytte det skadede område til at starte med og dermed nedsætter man bevægeligheden lokalt omkring skaden, men også globalt i resten af kroppen. Den lokale bevægelighedsindskrænkning kan hæmme de vaskulære forhold omkring det skadede område og derfor forlænge helingstiderne.

Globalt har kroppen tilpasset sig efter skaden og lavet et kompenserende bevægmønster.

Når man ikke kan komme igennem med genoptræningen kan disse lokale og globale bevægsmønstre være en af grundende dertil.

Osteopatiske manipulations teknikker (OMT) kan facilitere til at kroppen selv kan afhjælpe og korrigere disse bevægmønstre, så man kan komme igang med den rigtige genoptræning efterfølgende.