Om os

Hvem er Birkerød Fysioterapi?

Ejer af Birkerød Fysioterapi

Mit navn er Ole Jensen, og jeg er fysioterapeut. Jeg startede klinikken i Farum tilbage i 1998, men der er kommet mere til siden dengang. Jeg har blandt andet udbygget og været medejer af Furesø fysioterapi. Efterfølgende har jeg startet en ny hyggelig klinik op i Birkerød, hvor den samme gode service og behandling går igen, som er velkendt fra Farum og Furesø.

Birkerød Fysioterapi er din lokale klinik for fysioterapi og sportsskader i Birkerød, Furesø og Farum, hvor du bliver behandlet af en erfaren fysioterapeut.

Fysioterapiens front

Erfaring fra hospitalsbranchen og superligaen

​Som fysioterapeut har jeg indsamlet viden og praktisk erfaring gennem flere forskellige tilgange til fysioterapi. Jeg har for eksempel over ti års erfaring fra hospitalsbranchen, 15 års erfaring fra klinik og 7 års erfaring som fysioterapeut for FC Nordsjællands fodboldhold, der er i superligaen.

Jeg har således specialiseret mig som fysioterapeut i alle former for sportsskader og smerter i bevægelsesapparatet, ligesom jeg har opnået et bredt og professionelt kendskab til forskellige behandlingsformer af den slags skader, smerter og skavanker.

Christoffer Trab, problemorienteret helhedsbehandling.
Hos Christoffer bliver altid mødt med et smil, godt humør og seriøs indstilling til din problematik. Christoffer benytter mange forskellige metoder i sin behandling; manuelle teknikker som mobilisering og manipulation, tape, træningsterapi og vejledning. Således kan du altid være sikker på at Christoffers brede repertoire også kan afhjælpe netop din problemstilling.
Christoffer har desuden en stor passion for psykologien og har også tidligere studeret psykologi på Aarhus universitet. Her opnåede meget viden, bla. indenfor psykologiske mekanismer, pædagogik og motivation. Viden som han ligeledes trækker på i sin behandling, da fysioterapi ofte kræver ændringer i livsstil og vaner. En opgave som kan være vanskelig.
Hos Christoffer er du altid sikret en behandling med udgangspunkt i den nyeste viden indenfor det fysioterapeutiske område. Han uddanner sig løbende inden for bla. manuelle teknikker, kost, træning og fysioterapiens mange forskellige metoder og modaliteter.
Ydermere er Christoffer i gang med uddannelsen til osteopat, en uddannelse med fokus på hele kroppen som en samlet organisme.

Bestil en konsultation hos din lokale fysioterapeut for at høre om dine muligheder

​Du kan læse mere om de forskellige behandlingsformer, som vi tilbyder, her på siden, men du kan også ringe til os på telefon 45 81 19 15. Det er også muligt at sende en e-mail til birkerodfys@gmail.com, hvis du foretrækker det.​

Herefter er du velkommen til at bestille en konsultation hos en fysioterapeut, så vi kan gennemgå dine skader, smerter og eventuelle andre skavanker, og hvor vi kan tale om dine muligheder for behandling og rådgivning, så du kan komme på fode igen.